Vi söker en projektledare!

Bacill är en kreativ byrå inom marknadsföring, kommunikation och innovation baserad i centrala Karlstad. Vi är en fullservicebyrå med fokus på digitalt, film, ljud och design. Hos oss är det högt i tak och vi har en stark teamkänsla. I normala fall träffas vi alla på kontoret veckovis men det finns även stora möjligheter att däremellan arbeta på distans. Vi är anslutna till kollektivavtal och erbjuder alla anställda sjukvårdsförsäkring. Vi är ett socialt gäng som trivs att umgås över en gemensam frukost eller en after work.

Sök jobb som projektledare på Bacill i Karlstad

Om tjänsten

Din huvudsakliga arbetsuppgift som projektledare är försäljning/affärsutveckling av företagets nuvarande och kommande tjänster. Som ytterst ansvarig för dina kunders projekt ser du till att projektgruppen har rätt förutsättningar för att lyckas. Du är den som kunden vänder sig till för att arbeta fram en strategi baserat på deras behov och du organiserar arbetet så att resurserna används väl och att slutresultatet uppnås som förväntat. Hos oss får du utvecklas i din yrkesroll och delta i den kreativa processen för att skapa inspirerande kommunikation för både nyetablerade och välkända varumärken.

Du är övergripande ansvarig för dina kunders projekt från start till slut. Din huvuduppgift är att nå uppsatta säljmål för året. Detta sker genom bearbetning av nya och befintliga kunder.

Om dig

Vi söker dig som har en bakgrund från försäljning och projektledning. Förmodligen har du tidigare arbetat inom mediebranschen eller på en marknadsavdelning. Du är van att arbeta med försäljning, både uppsökande nykundsbearbetning och vidareutveckling av etablerade kunder. Du är lyhörd för kundens behov och har god förmåga att förmedla det vidare till kreatörerna på byrån. Du prioriterar service i toppklass utöver allt annat och har en positiv “can do-attityd”. Du är känd för att sprida glädje omkring dig,  är prestigelös och trivs med att arbeta i team. Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Start: Omgående

Plats: Karlstad
Lön: Enligt överenskommelse

Är du den vi söker?

Skicka din ansökan till [email protected]

Intervjuer sker löpande.