Vi söker en digital mediestrateg!

Bacill är en kreativ byrå inom marknadsföring, kommunikation och innovation baserad i centrala Karlstad. Vi är en fullservicebyrå med fokus på digitalt, film, ljud och design. Hos oss är det högt i tak och vi har en stark teamkänsla. I normala fall träffas vi alla på kontoret veckovis men det finns även stora möjligheter att däremellan arbeta på distans. Vi är anslutna till kollektivavtal och erbjuder alla anställda sjukvårdsförsäkring. Vi är ett socialt gäng som trivs att umgås över en gemensam frukost eller en after work.

Digital mediestretag hos Bacill i Karlstad

Om tjänsten

Din huvudsakliga uppgift som digital mediestrateg är att utveckla bolagets affärsområde inom digital marknadsföring. Du är drivande i att skapa nya affärsmöjligheter inom området och är den som både kunder och kollegor kan vända sig till för rådgivning vare sig det gäller övergripande strategiska frågor eller mer specifika inom bland annat Sociala Medier och SEM/SEO. Hos oss får du utvecklas i din yrkesroll och delta i den kreativa processen för att skapa inspirerande kommunikation för både nyetablerade och välkända varumärken.

Om dig

Vi söker dig som vill leda vår utveckling inom digital marknadsföring med en skön energi och en positiv laganda. Som digital mediestrateg är du nyfiken och noggrann med god analytisk förmåga. Du håller dig uppdaterad om de senaste trenderna inom digital marknadsföring och brinner för att leverera mätbara resultat till våra kunder. Du kan visa upp dokumenterad erfarenhet från arbete med digital annonsering på avancerad nivå inom Facebook Ads Manager och Google Ads. Du trivs med att ha och hålla i kundkontakter och prioriterar service i toppklass utöver allt annat, är prestigelös och trivs med att arbeta i team. Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Det är meriterande om...

✔️ Du tidigare har arbetat på reklambyrå eller som frilansare och hanterat egna kunder.
✔️ Du har erfarenhet av att hålla i utbildningar inom digital marknadsföring.
✔️ Du har certifierat dig hos Google och/eller Facebook.

Start: Omgående
Plats: Karlstad
Lön: Enligt överenskommelse

Är du den vi söker?

Skicka din ansökan till [email protected]

Intervjuer sker löpande.